18.8 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Laura Molines Barber és la Regina de les Festes de l’Alqueria de la Comtessa

Aquest dissabte 24 de febrer es va celebrar el tradicional sopar per a elegir a la Regina de les Festes de l’Alqueria de la Comtessa per al 2024.

Imagen de WhatsApp 2024 02 29 a las 09.53.51 4a91d516
Els festers i festeres, acompanyants per familiars, veïns i veïnes i la corporació municipal es van reunir en un sopar per a escollir a la Regina de les festes. Aquesta elecció es fa mitjançant un sorteig entre les festeres que es presenten, i la sort va decidir que la Regina de les Festes 2024 serà LAURA MOLINES BARBER.

Els festers per a l’any 2024 són:

LOLA ALEMANY CANET, GEMA DOCON GONZALEZ, NEREA PENADÉS GONZÁLEZ, LAURA  SEGUÍ REBOLLEDOSARAY ESCRIVA GREGORI, MARTA ESCRIVA BARCHINALEX MORANT ESCRIVA, JUAN CARLOS MARTÍNEZ GARCÍAALEX DEL RIO ESCRIVA, PABLO RAMIRO MELIS, JOEL BARBER MUÑOZ, KEVIN QUIROGA NADAL, GUILLEM MATÍAS PEIRÓ, BORJA MASCARELL GONZÁLEZ i  ANTONIO CHUMILLAS GARCIA.

Les festes de l’Alqueria també tindran 4 festerests que enguany seran: Thiago Estruch Navarro, Itziar Verdú Perea, Aitana Figueres Tormos i Nacho Penadés González.

Voro Femenia, alcalde de l’Alqueria de la Comtessa va donar l’enhorabona a Laura, així com a la resta de festers i festerets i va animar a tots a disfrutar de les festes plenament. “Tot el veïnat de l’Alqueria confiem en vosaltres, i estem segurs que ens representareu de la millor manera possible. Aquest serà un any especial per a vosaltres. Enhorabona a totes i tots, hui comença el compte enrere de les Festes de l’Alqueria de la Comtessa”, va afegir.

L’Ajuntament també ha volgut donar l’enhorabona als presidents de les comissions de festes: Anna Blasco Saler, presidenta del Crist de l’Empar 2024, Silvia Garrigós LLorenç, presidenta de l’Aurora i Vicent Domingo Sanchis, president dels Lluïsos.

Articles relacionats