L’AUDIÈNCIA JUSTIFICA ELS MITJANS?

La presentadora ha comptat les campanades amb un espectacular vestit al que un taller ha dedicat més de 350 hores a confeccionar-lo. Conté més de 2.300 cristalls tallats, una autèntica joia, diuen els experts. 
El que sí ha aconseguit Cristina Pedroche és tornar a ser un any més l’autèntica protagonista de les campanades televisives. La presentadora enfundada en un espectacular vestit es va convertir ràpidament en Trending Topic. Les transparències del vestit i amb el pèl retirat, Pedroche va lluir fins al punt que la majoria d’espectadors ni van apreciar que Carlos Sobera estava al seu costat. 

Després de ‘Boom!’, a partir de les 22.10 hores, Antena 3 oferia un recopilatori dels millors moments de l’any en televisió explicats pels presentadors de la casa i a les 23.45 hores connectava en directe des de la Porta del Sol de Madrid, per a retransmetre les Campanades amb Cristina Pedroche i Carlos Sobera. A partir de les 00.05 hores, el canal d’Atresmedia emetia un programa amb les millors cançons de l’any i de tota la vida.

Pel que fa a la competència, la 1 de TVE oferia aquest dijous, 31 de desembre, a partir de les 22.05 hores l’especial de José Mota, un programa que repassava el més destacat de l’any, amb la pel·lícula ‘El resplandor’ de Stanley Kubrick com a fil conductor, i en el qual el cinema i la televisió estaven reflectits en paròdies de pel·lícules com ‘Mad Max’, ‘007 Spectro’ o ‘Drácula’ i programes com ‘MasterChef’, ‘Quien quiere ser millonario?’, ‘Fabricado Made in Spain’, ‘El mag Dynamo’ o ‘El jefe infiltrado’.

Telecinco donava el tret d’eixida a la seua programació especial a les 22.00 hores, amb ‘La Nit en Pau 2015. Cap d’any’. Els presentadors Paz Padilla i Joaquín Prat conduiren una gala especial repleta d’humor i actuacions musicals entre les quals s’inclouen David Bustamante, Andy i Lucas, Azúcar Moreno, Manu Tenorio, Los del Río, Carlos Baute, Rasel, Soraya, Edurne o Ruth Lorenzo, entre uns altres.

Mediaset Espanya ha decidit dedicar la Nit de cap d’any de Cuatro a l’humor i al cinema, de tal forma que els espectadors podien veure a partir de les 21.30 hores un nou lliurament de la seua ficció ‘Gym Tony’ i, després de les campanades amb Marta Vaig Torné, la cadena emetia la comèdia ‘Scary Movie’.

Altre nou brot de coronavirus a la Safor