18.6 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

L’Atlètic Club Gandia d’Halterofília ompli un cabàs de medalles en l’Autonòmic

L’Atlètic Club Gandia d’Halterofília va tornar del Campionat Autonòmic Absolut disputat en Tavernes amb un total de quatre medalles d’or, tres de plata i dos bronzes. Un botí de nou metalls que li atorga de nou un paper protagonista en l’àmbit local, en el qual sempre ha sigut referència.

L’equip gandià va viatjar amb una expedició de vint-i-dos esportistes, on Yohnny Boulet va tornar a ser el gran referent del club en este autonòmic aconseguint a més de la medalla d’or en la categoria dels 73 quilos, la millor marca de tots els participants en la competició. També van ser campiones autonòmiques Carmen Gallardo (49), Julia Balaguer (64) i Sandra Muñoz (81). El medaller el van completar les plates de María Mahíques (55), Oranza Carrillo (71) i Carlos Pellicer (73) i els bronzes de Martina Gramajo (59) i Quique Sánchez (81).

La resta de participants van ser: Cristina García, Carol Sánchez, Joana ChongMelanie Carrasco, Miguel Ángel AlandeteAhmad SaeedYerena Emmalle, Camila Trujillo, Francisco Javier Gamboa, Juan Carlos Arreaga, Álvaro Casaró, Pablo Carballo i Calum Clemens.

Articles relacionats