22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

L’atleta gandià, José Mañez, nou Campió d’Espanya de Trail Running

– L’atleta del Club Atletisme Gandia Alpesa es va proclamar campió d’Espanya de Trail Running en la modalitat de pujada vertical dins de la seua categoria Màster 55.

Jose Mañez, entrenat per Arcadi Margarit, es va emportar la medalla d’or en la categoria de majors de 55 anys després de recórrer els 6 km i 850 m desnivell positiu que conformaven aquesta espectacular modalitat, amb un temps de 56.

Per primera vegada en la seua curta història, el Club Atletisme Gandia Alpesa va ser participar en un campionat d’Espanya de Trail Running i va desplaçar fins a la localitat d’Ojós (Múrcia) amb un total de 8 atletes.

La presència dels millors atletes nacionals, no va ser un hàndicap per l’atleta de l’equip blau, Adrian Ivars, queva poder finalitzar en una espectacular 7a posició de la general en categoria masculina i en categoria femenina, Rosa Lara i Pilar Medina, es van colar en la posició 11 i 13 respectivament.

També van competir Laura Gómez, Natxo Benitez i Santi Villacañas que debutaven en un gran campionat i van completar la presència del club de Gandia.

De nou aquest cap de setmana, el C.A. GANDIA *ALPESA es desplaçarà fins a *Zahara de la Serra (*Cadiz) per a disputar el Campionat d’Espanya de *Trail *Runnig en la modalitat marató tant individual com per clubs.

Articles relacionats