10.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

L’Associació Musical de Guardamar de la Safor va celebrar Santa Cecília

 

 

– Guardamar de la Safor s’ompli de música i activitats per celebrar Santa Cecília

 

 

IMG 20221120 WA0017 1

L’Associació Musical de Guardamar de la Safor ha gaudit d’un seguit d’actes de tota mena, culturals, lúdics i oberts a la ciutadania.

Ja el divendres, 18 de novembre, en el saló d’actes de l’Ajuntament de Guardamar es va fer la projecció de la pel·lícula: “LA DIRECTORA DE ORQUESTA” (majors de 13 anys).

Per al dissabte, 19 de novembre, un esmorzar popular baix de l’escola de música, de seguit una cercavila pel poble amb tots els xiquets i xiquetes fins als baixos de l’ajuntament on els jocs i altres activitats van fer moments molt divertits.

A la nit Cercavila a càrrec de la banda de música de l’associació musical de Guardamar de la Safor on s’arreplegaren, en els seus domicilis, als ambaixadors sortints: Blanca Gamarra i Julio González i als nous ambaixadors entrants: Jodi Moll i Cynthia Llamas

Després sopar de sotamà, en la ludoteca, per a tots els músics, familiars, socis, alumnes i simpatitzants de l’associació musical de Guardamar de la Safor, amb una Festa del Karaoke.

Santa Cecilia 2022

El dia de la Patrona es va celebrar la Missa en honor a Santa Cecília, amenitzada pels alumnes de l’Escola de Música. Finalitzant els actes amb un dinar de germanor.

Des de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor, col·laborador i patrocinador de l’esdeveniment, han assenyalat “Fent música hem Fet poble, i que Guardamar de la Safor ha gaudit d’un intens cap de setmana on la música ha estat el centre de la programació, com expressió cultural tradicional del nostre territori”.

Articles relacionats