9 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

L’Associació de Parkinson organitza la Gala solidària  “Veus per la salut”

• Sota el lema “Alça la teua veu pel Parkinson”, l’Associació Parkinson Gandia Safor organitza un concert a càrrec de la cantant i saxofonista, Montse Bermúdez, acompanyada de veus amigues de diferents estils.
• Tindrà lloc el dissabte 23 de novembre, a les 19 h, al Teatre Serrano.
• Venda d’entrades (5 €) i fila zero a la taquilla de la Casa de la Marquesa. Els beneficis aniran destinats a ajudar al desenvolupament de teràpies per a les persones malaltes de Parkinson. A la Safor-Valldigna hi ha més de 935 persones diagnosticades.

AO 4857 copiaLa regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada de la presidenta de l’Associació Parkinson Gandia Safor, Mari Carmen Escrivà, i la cantant i saxofonista, Montse Bermúdez, han presentat la Gala solidària “Veus per la salut. Alça la teua veu pel Parkinson”, que tindrà lloc el dissabte 23 de novembre, a les 19 h, al Teatre Serrano.

“Fa molts anys que compartisc amb Parkinson Gandia el seu treball desinteressat i la necessitat que el Parkinson, com ha passat amb altres malalties al llarg de la història, que van ser erradicades, tinga un pacte per la prevenció i l’abordatge. Conéixer la malaltia és el primer pas per combatre-la, i per això us hem de donar les gràcies per la vostra tasca de visibilitat i per ajudar les famílies i afectats. Hui Parkinson Gandia Safor és un referent, un espai de formació, rehabilitació, intervenció, lúdic… Però sobretot, una família”, ha expressat Gil.

VEUS PER LA SALUT“A hores d’ara hi ha a la Safor-Valldigna més de 935 persones diagnosticades de Parkinson. Per tant, accions com la gala solidària són necessàries per a donar visibilitat. I els diners recaptats ens ajudaran al desenvolupament de teràpies. Per això, vull convidar la gent a un espectacle molt emotiu i amb tant de sentiment, ha assegurat Escrivà.

La cantant i saxofonista, Montse Bermúdez, directora de l’Escola de Música Angeli Música, s’hi envoltarà d’alumnes, exalumnes, amigues i amics, “per a fer un espectacle amb diferents veus de molts estils: líriques, modernes… De moment, ja han confirmat la presència Vicent i Sara, pare i filla, coneguts per la seua participació en el popular programa Family Duo d’À Punt”.

Venda d’entrades (5 €) i fila zero a la taquilla de la Casa de la Marquesa.

Articles relacionats