L’Associació de Parkinson Gandia Safor reclama un nou local i transport 

 

– Segons les últimes dades facilitades per l’Hospital Francesc de Borja de Gandia, el nombre de persones diagnosticades a la comarca en 2019 ascendia a 935

– Víctor Soler, regidor del grup popular de l’Ajuntament de Gandia ha visitat la seu de l’Associació de Parkinson Gandia Safor

L’Associació de Parkinson Gandia en el marc de la campanya nacional ‘Volem Seguir’, ha volgut fer pública la necessitat d’un nou local per a atendre la demanda de persones afectades per la malaltia. El confinament ha pronunciat els efectes de Parkinson en moltes de les persones que, en aquest moment, requereixen les teràpies per a millorar la seua qualitat de vida diària.

Assenyalant que «Som una associació sense ànim de lucre, nascuda en 2001 i acreditats com a centre sanitari des de 2017, l’àmbit d’actuació del qual abasta la comarca de la Safor i comarques limítrofes, amb una població total de 175.000 habitants aproximadament. En aquests moments, comptem amb 256 persones associades. I encara que no existeixen estadístiques reals sobre el nombre de persones afectades en el territori, segons les últimes dades facilitades per l’Hospital Francesc de Borja de Gandia, el nombre de persones diagnosticades a la comarca en 2019 ascendia a 935«.

D’altra banda, a la comarca de la Safor no existeix una línia de transport intercomarcal adequada, que no facilita que les persones puguen assistir a les teràpies de rehabilitació que es realitzen en la seu, el cost d’un taxi adaptat per a qualsevol de les poblacions de la comarca supera els 20 € viatge, cost que no està a l’abast de qualsevol persona, per la qual cosa es fa necessari les ajudes.

Amb tot, l’Associació de Parkinson Gandia Safor necessita el compromís dels diferents partits polítics, ajuntaments i entitats comarcals per a poder continuar amb la labor diària de l’associació, motiu pel qual naix aquesta campanya en l’àmbit nacional. ‘Volem Seguir’.

D’altra banda, el portaveu del grup municipal del Partit Popular de l’ajuntament de Gandia, Víctor Soler, ha visitat aquest matí la seu de l’Associació de Parkinson Gandia Safor per a mostrar el seu suport a la nostra entitat en el marc de la campanya ‘Volem Seguir’.

Soler s’ha posat a disposició de l’associació per tal de contribuir en la difusió de les necessitats de les persones afectades per la malaltia.

Et Pot Interessar