L’Associació de Forners exhibeix mones i panous al Passeig de Gandia

La vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques, acompanyada dels representants de l’Associació de Forners i Pastissers de Gandia, ha presentat la VI Mostra de mones i panous.

Del dilluns 26 al dijous 29 de març, just abans dels dies festius de la Setmana Santa, al passeig de les Germanies es podrà comprar i degustar aquest producte tradicional valencià, a càrrec de l’Associació de Forners i Pastissers de Gandia, amb la col·laboració del departament de Comerç. És una més de les mostres que celebrem conjuntament per a reivindicar el valor cultural i gastronòmic (i també benèfic, en aquest cas) de la nostra pastisseria artesanal.

Dilluns s’inaugura la mostra a les 17:00 fins les 21h. L’horari serà de 10 a 14h i de 17 a 21h els tres dies següents (de dimarts a dijous).

Dilluns, dimarts i dimecres de 17:30 a 20:30 es faran tallers de mones per a xiquetes i xiquets, per 2 euros. Es podrà fer una degustació de mona i xocolate per un donatiu d’a partir de 2 euros a benefici del Preventori.

Servei de recollida de fem al centre en Setmana Santa

D’altra banda , l’Ajuntament de Gandia ha informat a tot el veïnat i comerciants del Centre Històric que, des del divendres dia 23 de març fins al diumenge dia 1 d’abril, en que tindrán lloc els diferents processons de Setmana Santa, s’efectuarà la recollida ordinària al Centre Històric per arreplegar tot tipus de residus,  especialment els cartons i embolcalls dels comerços, per la qual cosa es demana traure el fem entre els 20.00 i les 21.30 h, i demana abstenir-se de traure el fem a les 22.00 h. que s’inicien les processons.

Demanen també a tots els residents i comerciants del Centre Històric l’ús d’aquets servei per tal d’evitar, durant les processons de les confraries, tindre fem al Centre Històric.

Et Pot Interessar