L’associació Amics de les Coques d’Oliva organitza una degustació prèvia al concurs del dia 18

L´Associació Gastronòmico-Cultural Amics de els Coques d’Oliva ha programat per a aquest divendres dia 11 de maig, al costat del Departament Municipal de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva que presideix Mireia Morera una jornada de promoció del concurs gastronòmic que tindrà lloc divendres que ve dia 18 en el Centre Polivalent de la localitat.

Des de les 10 del matí hi haurà una parada en el Passeig Lluís Vives, al costat del Mercat Municipal, en la qual, a més d’informar de les finalitats de l’associació gastronòmica i del que serà el concurs de la setmana vinent, es promocionaran les «coques» valencianes amb degustacions acompanyades de beguda.

La iniciativa coincidirà amb la celebració del tradicional mercat ambulant dels divendres en el qual milers de persones tant d’Oliva com de tota la comarca de la Safor es desplacen a fer les seues compres de fruites i verdures i altres productes a aquesta localitat.

L’entitat que presideix Pepe Cotaina, d’aquesta forma, ultima tots els detalls de cara a l’esdeveniment culinari que tindrà lloc el dia 18 de maig des de les 9,30 hores en les instal·lacions del Centre Polivalent. Tot apunta al fet que quinze establiments hostelers faran les seues «coques» tant tradicionals com de disseny, a més de la participació de quatre escoles d’hostaleria de la Comunitat Valenciana per a dilucidar la millor coca dels estudiants.

Et Pot Interessar