20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

L’Armada ciclista de la Safor es corona a la Pobla Llarga

Les i els ciclistes de la Safor van complir amb escreix en el Trofeu d’Escoles de Pobla Llarga que es va disputar este passat dimecres amb motiu de la festivitat de l’1 de maig.

Sergi Margarit en dos ocasions, Irene Flores, Andrea Contero, Cristian Vercher, Marc Donet i Alex Moreno van pujar al podi en esta prova del challenge autonòmica.

La jornada es va iniciar amb la disputa de la prova d’habilitat en la categoria d’infantils on Sergi Margarit aconseguia la segona posició amb Irene Flores en la sisena plaça i Andreu Sansaloni en la posició 25.

Després de la gimcana es començarien les carreres on en principiants Alex Moreno obtenia d’una nova victòria per davant de Marc Donet mentres que Sergi Esteban seria sisé i Dani Sánchez obtindria la setena plaça.

Cristian Vercher obtindria el seu primer triomf de la temporada en categoria aleví on Alex Sánchez seria 12, Gerard Pastor seria 14 i Miguel Bosch 16.

La jornada d’infantils de primer any es va saldar amb la huitena posició d’Andreu Sansaloni mentres que Iker Arlandis va ser 16, quant als de segon any Sergi Margarit obtenia novament el segon lloc igual que Irene Flores en una jornada redona.

Arlandis sisé

El Critèrium juvenil de Sant Vicent del Raspeig disputat este dimecres i puntuable per el challenge autonòmica en esta categoria, el valler Aitor Arlandis de l’equip Team Ayuso-UAE aconseguia una boníssima sisena posició, pocs segons després del guanyador mentres que Joan Corbi del Lucta acabava en el lloc 45.

Articles relacionats