23.1 C
Gandia
Diumenge, 3 juliol, 2022

L’àrea de Sanitat de la Safor arriba als 328 contagis des que va finalitzar l’Estat d’Alarma

– En els últims sis dies s’han detectat 71 nous casos positius de coronavirus al Departament de Salut de Gandia

No es tracta d’un titular per atraure l’atenció dels lectors, és un titular que marca la realitat del que està ocurrent en aquests moments. Els mitjans de comunicació tracten de què la societat siga informada de la realitat que s’està produint.

Les platges del litoral de la Safor han posat tots els mitjans al seu abast per oferir platges segures. Des dels ajuntaments s’han realitzat plans de contingència. La Policia Local, les forces de seguretat han intensificat el compliment de les mesures sanitàries. Les empreses s’han adaptat a les noves exigències en matèria de protecció laboral.

S’ha intensificat el control i seguiment des del Departament de Sanitat dels casos de coronavirus, s’ha augmentat la capacitat d’anàlisi i proves per detectar els casos.

Tot i això la Covid-19 continua creixent, queda fer una nova crida a la ciutadania perquè es complisquen els hàbits de la nova normalitat, neteja de mans, distanciament i ús de la mascareta.

Però el més important és respectar aquestes mesures en les reunions familiars i socials, que han sigut les que més brots de coronavirus han produït.

Articles relacionats