18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

L’aparcament del centre històric de Gandia equipara els preus al del Prado

Salvador Gregori, en qualitat de coordinador delegat de l’impuls, coordinació i seguiment dels aparcaments municipals de Gandia, ha anunciat que a partir d’aquest dissabte, l’aparcament del Centre Històric ja tindrà els mateixos preus que el del Prado, uns preus altament competitius que permeten a la zona centre de la ciutat disposar de prop de 1.200 places d’estacionament amb totes les garanties de seguretat i ha afegit que la campanya de difusió i nous abonaments serà presentada el pròxim dilluns a la regidora delegada de Comerç, Alícia Izquierdo.

En segon lloc, s’ha informat que durant el mes de juliol es realitzaran els treballs de millora de l’accessibilitat i seguretat en el recinte per acoblar-se a les noves normatives d’aquest tipus de recintes.

Un altre dels punts que ha destacat Gregori, és que en el cas d’aquests dos aparcaments, s’habilitaran sengles espais perquè les bicicletes aparquen de manera totalment gratuïta a partir del mes d’octubre. “És intenció d’aquest govern millorar l’accessibilitat i la qualitat de vida de la ciutadania i ho demostrarem amb fets. Instal·larem aparcaments per fomentar un major ús de la bicicleta i seguir en el camí marcat cap a una mobilitat més sostenible“.

A més, també s’ha informat que des del departament està negociant amb subministradors de punts de càrrega per a vehicles elèctrics amb la finalitat d’instal·lar dues unitats al pàrquing del Centre Històric i dues més al del Prado. La intenció del govern municipal és que puguen estar instal·lats abans de finalitzar l’any. “A mesura que la demanda augmente, pretenem ampliar aquests punts de càrrega. Creiem que Gandia ha d’apostar per aquestes solucions. Volem impulsar tot un seguit d’avantatges per a propiciar el seu ús“. Gregori també ha informat que de moment, aquestes càrregues no tindrien cost per als usuaris i avançat que s’estudia reduir a la meitat el preu dels abonaments als pàrquings per a aquest tipus de vehicles a partir del mes de gener de l’any que ve. “Són accions que malgrat el pla d’ajust podem aplicar i és la nostra voluntat fer-ho” finalitzà Gregori.

Articles relacionats