22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

L’antic edifici del jutjats de Gandia serà d’ús municipal i sociosanitari

  • La consellera Bravo ha confirmat a Gandia que l’antic edifici dels jutjats tindrà usos municipals i sociosanitaris
  • Prieto: “Tornem a complir la nostra promesa i donem una alternativa perquè no torne a succeir al barri de Roís de Corella com va passar amb el Partit Popular i l’antic hospital”

  • Bravo: “Este diumenge els ciutadans han de triar si volen que la Comunitat Valenciana i Gandia seguisquen avançant cap a un futur d’oportunitats o si es volen quedar en el passat”

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, i membre de la candidatura autonòmica del PSPV, Gabriela Bravo, ha visitat hui la ciutat de Gandia amb l’objectiu de mantenir una reunió amb l’alcalde i candidat socialista a revalidar l’alcaldia de Gandia, José Manuel Prieto. Així, Bravo ha donat a conéixer quins seran els usos que se li concediran a l’antic edifici dels jutjats una vegada hagen eixit d’estes dependències judicials tots els serveis actuals i s’hagen traslladat al nou edifici del Palau de Justícia a finals del mes de novembre, ubicat al barri de Santa Anna.

La Generalitat Valenciana ha confirmat que cedirà completament l’edifici a l’ajuntament. Per part seua, Prieto ha anunciat que es donarà preferència a la ubicació en este edifici d’espais per a usos dels col·lectius sociosanitaris i també dependències municipals.

El candidat socialista a l’alcaldia de Gandia ha agraït la bona predisposició de la consellera i ha incidit que “és imprescindible que per a continuar avançant, el diumenge es mostre el suport a la meua candidatura i a la del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig”. Prieto ha fet referència al Palau de Justícia i altres inversions que ascendixen a vora 130 milions d’euros i que s’han transformat en millores i execució d’infraestructures sanitàries o educatives gràcies al suport de la Generalitat.

Sobre el trasllat dels actuals jutjats, l’alcalde ho ha qualificat d’una nova oportunitat que “ens permetrà garantir usos sociosanitaris que seran preferentment per a col·lectius que treballen amb persones amb diversitat funcional i amb dependència. En definitiva, ajudarem persones que necessiten una ciutat que es preocupe per ells i els atenga cada vegada millor”, i ha recordat que “Ximo Puig ahir es va comprometre en l’acte comarcal dels socialistes a emprendre una ampliació de l’hospital comarcal”.

Tornem a complir la nostra promesa i donem una alternativa perquè no torne a succeir al barri de Roís de Corella com va passar amb el Partit Popular i l’antic hospital. Estem en temps d’acords i consensos, i esta és una nova prova que permet generar noves oportunitats”, ha finalitzat Prieto.

Per la seua banda, Gabriela Bravo ha destacat que la proposta “naix de l’escolta i s’acomoda a les necessitats de les persones que viuen a Gandia i dels col·lectius que ajuden les persones amb dificultats. L’alcaldia de Prieto i la presidència de Ximo Puig són beneficioses per als ciutadans. L’aposta de la Generalitat Valenciana amb Gandia és clara i ho hem demostrat amb infraestructures com el Palau de Justícia que convertirà Gandia en la primera ciutat que estrene l’edifici acabat”.

La consellera de Justícia també ha afirmat que “som governs que ens dediquem a atendre els problemes quotidians de la ciutadania i, per això, es podran iniciar mesures com l’ajuda per a les famílies amb dos fills, a la qual s’hi ha sumat Gandia. Este diumenge els votants han de decidir si volen que els governen persones decents, honestes i que treballen per millorar les seues vides. Han de triar si volen que la Comunitat Valenciana i Gandia seguisquen avançant cap a un futur d’oportunitats o si es volen quedar en el passat”.

Articles relacionats