14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

L’AlverLamp de volei guanya al Finestrat però perd per lesió a una de les principals jugadores

L’equip AlverLamp del Club de Volei Gandia, que està en la 1ª autonòmica sènior femení, va guanyar al Fitnes Corpore Finestrat per 3 x 1 (15×25 /25×10 /25×20 /25×22), i només cal lamentar la lesió d’Irina Peres, una de les seues jugadores més fortes. Lamentablement aquesta lesió en el seu genoll la mantindrà allunyada de la pista per un llarg període de temps. De totes maneres, després d’haver perdut el primer set, el conjunt va saber sobreposar-se i arrasar a l’equip visitant en els 3 set següents amb una gran demostració de caràcter i bon volei. D’aquesta manera segueix en la 2ª posició de la classificació final d’aquesta 1ª fase del campionat.

D’altra banda, el  Cadet 1, d’iniciació a categoria cadet, va perdre l’últim dissabte (24) contra el Colegio Escolapias Gandia per 3 x 1, en el xoc corresponent a la lliga escolar. Malgrat la derrota, el CV Gandia segueix evolucionant i gaudint de la competició. “Cada setmana veiem a les atletes jugant millor i a més es nota un nivell de compromís molt alt entre elles i al costat del seu entrenador, Claudio Fantin”, apunta el club en un comunicat.

En la 1ª autonòmica juvenil el CV Gandia va teni un primer partit contra el C. V. Xátiva disputat el divendres (23) en el Raval, a Gandia. El resultat 0 x 3 va ser favorable a l’equip visitant, potser el més poderós del campionat en aquesta categoria. En cap moment l’equip visitant va concedir una oportunitat a l’equip local, dominant el joc des del primer fins a l’últim minut.

El dissabte (24) rebien a l’equip de Sant Joan d’Alacant i novament el resultat va ser 0 x 3 en favor a l’equip visitant. Desafortunadament el grup del C. V. Gandia no aconsegueix fer peu en la categoria juvenil de 1ª autonòmica. La falta de capacitat física i envergadura de les seues jugadores les fa molt difícil disputar aquesta competició, on es nota que la resta dels equips són més forts físicament i açò és un punt fonamental que fa una gran diferència.

Articles relacionats