11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

L’alumnat de Piles disposarà de noves tauletes digitals

– L’Ajuntament de Piles subministra al CEIP José Pedrós 21 tauletes digitals per poder garantir i donar continuïtat al projecte que es va iniciar al curs 2014-2015.

– La inversió d’aquestes tauletes digitals és de 5.537,86 euros.

El CEIP José Pedrós ha dut a terme diversos projectes d’innovació amb l’ús de les tauletes. Consolidant aquest projecte al centre i fent evident, que es tracta d’una eina motivadora i facilitadora d’aprenentatge significatiu de l’alumnat, acord a una escola del segle XXI.

Les tauletes digitals de les quals disposava el centre han quedat obsoletes, fent necessari una reposició de les mateixes per a poder donar continuat al programa dins les aules.

Des de l’ajuntament de Piles han assenyalat que “entenem que tot i ser una eina molt beneficiosa per a l’estudiant, és un sobrecost per a les famílies, i vista la necessitat i beneficis del programa, l’Ajuntament de Piles, ha adquirit les tauletes necessàries per a garantir la continuïtat en l’alumnat de 6é”.

A dia de hui, junt amb l’AMPA del CEIP José Pedrós i l’equip directiu, s’estan estudiant alteratives de finançament per a la futura compra de més tauletes, per a la resta d’alumnat i grups.

Les tauletes s’han adquirit a l’empresa valenciana ORBYS. Aquesta empresa és pionera amb aquest tipus de tauletes dirigides als centres educatius.

Les tauletes tenen la possibilitat de “programar” el sistema a l’ús exclusiu del centre, domèstic o ambdues opcions.

El professorat pot programar i actualitzar totes elles d’una mateixa vegada, garantit així que tot l’alumnat treballe amb el mateix sistema
operatiu, i mateixos components, cosa que facilita i dona les mateixes oportunitats d’aprenentatge a tot l’alumnat.

“L’alcalde David Morant, remarca que l’ús de les noves tecnologies ha passat a formar part del nostre dia a dia, i és necessari invertir i donar suport a aquests projectes educatius per garantir una forma alternativa a l’aprenentatge. El curs passat l’Ajuntament ja va abastir a l’escola d’una línia addicional d’internet per complementar l’existent, que quedava insuficient, de Conselleria i amb la compra d’aquests dispositius complementem i facilitem la continuïtat d’aquest projecte ambiciós”.

Articles relacionats