L’Alqueria inicia la Setmana Esportiva Solidària

L’Alqueria de la Comtessa inicia este divendres 27 de juliol la Setmana Esportiva Solidària 2018, que s’allargarà fins al 4 d’agost. Este any els beneficis recaptats es donaran íntegrament a l’Associació Contra la Violència de Gènere.

La Setmana Esportiva Solidària inclou tornejos per a diferents categories: futbol 7 i frontenis per a sèniors, raspall i ping-pong per a júniors, i pàdel per als dos grups. L’Ajuntament explica que la categoria sènior és per als nascuts en 2003 o abans, i la categoria júnior per als nascuts a partir de 2004. Així mateix, els tres primers classificats de cada esport rebran un trofeu.

Les persones interessades a participar es poden inscriure al poliesportiu del municipi fins este dimecres, 25 de juliol. El preu per als socis del poliesportiu municipal és d’1,50 euros, i per als no associats 3 euros. Així mateix, els horaris de les activitats es publicaran el 27 i el 28 de juliol, també, al poliesportiu.

L’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa, Voro Femenia, anima els veïns i veïnes a participar en este tipus d’activitats. “Es tracta d’esdeveniments que fomenten l’esport i el treball en equip i, a més, donen suport a causes i col·lectius que necessiten ser visibilitzats, com en este cas la violència de gènere”, assenyala Femenia.

Et Pot Interessar