L’Alqueria finalitza les obres del Pla d’Inversions Sostenibles

L’Alqueria ha finalitzat les obres corresponents al plad’InversionsFinancerament Sostenibles (IFS) de l’any 2017. Es tracta de tres obres que han estat en marxa al municipi fins ara, la primera, amb un pressupost de 9.156€, està destinada a la millora de l’enllumenat del carrer Sant Pere, amb nous fanals i bombetes LED.

La segona obra ha sigut realitzada en el motor de Sant Pere, als afores del municipi. Amb la finalitat de millorar la seua infraestructura, s’han destinat 15.125 € amb els que s’ha reformat les seues canonades (a la imatge).

L’última obra, i també la més gran, ha sigut la destinada al polígon industrial per a millorar la seua il·luminació, i s’han destinat vora 2.300 €, amb fanals de bombeta led. A aquesta dotació s’afegeix la de quasi 26.000€ per a obres de millora de voreres o de reforma de punts determinats que estaven en mal estat per l’ús.

Aquesta subvenció és part de la donada per la Diputació de València amb el programa IFS, destinada a ajudar als municipis de menys de 5.000 habitants.

 

Et Pot Interessar