24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

L’Alqueria de la Comtessa torna a gaudir de la XXIII Marxa Popular amb Bici

.

El 23 de maig de 1999 va tindre lloc la primera marxa ciclista popular a l’Alqueria de la Comtessa d’una distància de 14 km. Aquest any el club de ciclisme de l’Alqueria de la Comtessa ha organitzat la que és ja la XXIII Marxa popular amb bici al municipi, amb el patrocini de l’Ajuntament, per a aquest diumenge, 29 de maig, a les 9:00 h.

La marxa tindrà un recorregut amb les següents característiques: adaptat per a grans i menuts, una duració d’una hora aproximadament i una longitud de 12 km. L’eixida tindrà lloc al poliesportiu, aniran fins a la platja de Piles i tornaran al mateix punt de sortida.

Els participants tindran una camiseta de l’esdeveniment i podran gaudir d’un esmorzar a l’acabar la marxa. A més, motos i furgons donaran ajuda i seguretat durant tot el camí.

“És tot un plaer poder tornar a celebrar aquesta tradicional marxa popular. Ens fa molt feliços. Animem a tots i totes a vindre i participar. L’esport és felicitat” ha traslladat el secretari del club de ciclisme de l’esdeveniment.

Articles relacionats