16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA REBRÀ MÉS DE 120.000 EUROS DEL FONS DE COOPERACIÓ MUNICIPAL 2022

– L’Alqueria de la Comtessa rebrà més de 120.000 euros del Fons de Cooperació Municipal 2022 amb la inversió de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

El president de la Diputació, Toni Gaspar, recordava que el Fons de Cooperació Municipal “és una eina que no només posa de manifest la importància de la col·laboració institucional, sinó que ha demostrat ser un instrument molt eficaç perquè els ajuts arriben de manera àgil i directa als ajuntaments, eliminant burocràcia i permetent destinar els diners tant a inversió com a despesa corrent”. En aquest sentit, l’Alqueria de la Comtessa ha rebut 92.372,46 euros de la Diputació de València.

La Generalitat Valenciana ha injectat, des de la posada en marxa del Fons de Cooperació Municipal en 2016, 240 milions d’euros als ajuntaments de la Comunitat Valenciana perquè puguen invertir aquests recursos econòmics en les necessitats dels seus municipis, segons ha destacat el director general d’Administració Local, Antoni Such.

Per part de la Generalitat, l’Alqueria de la Comtessa rebrà 36.383 euros. Dins d’aquesta línia d’actuació, el director general d’Administració Local ha destacat que aquestes ajudes “aporten liquiditat financera als ajuntaments, i s’assignen de manera objectiva i incondicionada, ja que poden ser invertits pels municipis en les necessitats que consideren sense necessitat de justificar la seua utilització”.

Els criteris de distribució s’han basat en una quantitat fixa per cadascun dels municipis (10.000 euros) i entitats locals menors i una quantitat variable en funció de la població que figura en l’últim padró municipal aprovat.

“Des de l’Ajuntament agraïm la inversió de la Diputació i la Generalitat al nostre municipi per a 2022, la qual dona garantia i seguretat financera a l’Alqueria de la Comtessa” ha afirmat Voro Femenía, alcalde del poble.

Articles relacionats