11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

L’Alqueria de la Comtessa millora la dotació de fanals

– L’objectiu ha sigut la millora de la il·luminació de l’avinguda País Valencià per tal de millorar la visibilitat

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha realitzat obres per a posar fanals amb l’ajuda s d’Inversió de la Diputació 2020-21 municipi a municipi. Amb aquesta subvenció la localitat ha pogut realitzar una sèrie de millores per a millorar infraestructures, modernitzar la localitat i millorar la seguretat.

Cada ajuntament de menys de 50.000 habitants va disposar de més recursos econòmics per millorar el seu municipi, i van ser els alcaldes i alcaldesses, juntament amb les corporacions locals, els que van decidir quines eren les necessitats dels seus pobles i, per tant, a quines obres o actuacions destinen els diners.

Una de les mesures que ha realitzat l’Alqueria de la Comtessa ha sigut la millora de la il·luminació de l’avinguda País Valencià per tal de millorar la visibilitat en aquesta zona amb 6 punts de llum. L’empresa adjudicatària d’aquest projecte és Construcciones Noecar S.L i l’import final ha estat de 20.174,45 euros.

En l’adjudicació i com a millores, l’empresa ha aportat 5 punts de llum que s’han instal·lat en el poliesportiu municipal, en la zona enjardinada a l’entrada del gimnàs. L’empresa adjudicatària ha sigut l’encarregada de la instal·lació.

Segons l’alcalde Voro Femenia “aquestes mesures no només són imprescindibles per augmentar la visibilitat, sinó també per augmentar la seguretat”.

Articles relacionats