19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA MILLORA EL CAMÍ LA PEDRERA

– L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, ha realitzat obres per a millorar les condicions del camí la Pedrera amb l’ajuda de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

El camí objecte d’aquesta actuació pertany a la xarxa de camins agrícoles municipals, amb trams on la capa d’asfalt està en males  condicions com conseqüència del pas del temps i pluges, que han erosionat el ferm, produint sots i esquerdes que es van agreujant.

L’empresa que ha dut a terme l’obra ha sigut Pavasal Empresa Constructora S.A. i l’actuació ha consistit bàsicament en: el condicionament del paviment asfàltic i reposició en els trams més deteriorats; neteja i esbrossada en cunetes; i en tornar a asfaltar el camí. L’import final del projecte ha estat de 17.893,55 euros i la subvenció ha sigut de 14.314,84 euros.

“Aquesta renovació és important perquè al nostre poble una activitat principal és l’agricultura, i necessitem tindre els camins rurals en bones condicions per a permetre donar servei i accessibilitat als treballs agrícoles” ha dit Voro Femenia, alcalde del municipi.

Articles relacionats