23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA INVERTEIX EN LA MILLORA DE LA XARXA D’AIGUA POTABLE

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha renovat la vàlvula reguladora de pressió i de les xarxes d’aigua potable de fibrociment dels carrers Màrtirs, Joan Carles i Pilota, amb l’ajuda del pla Reacciona 2020.

L’estratègia Reacciona s’impulsa des de l’àrea de medi ambient de la Diputació de València, una convocatòria per ajudar econòmicament als municipis valencians en la mitigació i adaptació al canvi climàtic que compleixen els requisits establits en l’OGS de la Diputació de València.

La Diputació ha destinat prop de set milions d’euros a la millora de les xarxes d’abastament d’aigua potable i de sanejament. Les ajudes han arribat a 89 municipis i 2 mancomunitats.

Concretament per a l’Alqueria de la Comtessa s’han destinat 86.874,08 euros per a la seua renovació, i l’import del projecte ha estat de 96.526,76 euros.

A la comarca de la Safor compten amb ajudes els municipis de: Beniflà, Piles, Almiserà, Palmera, Guardamar de la Safor, Ròtova, el Reial de Gandia i l’Alqueria de la Comtessa.

Per a l’alcalde Voro Femenia “són obres imprescindibles perquè les infraestructures hidràuliques estan envellides. No ens podem permetre el luxe de perdre gairebé la meitat de l’aigua que va per les canonades”.

Articles relacionats