19.1 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA GAUDIRÀ DE LA NIT DE LA COMÈDIA

Els festers de l’Alqueria de la Comtessa han programat una Nit de la Comèdia amb Arnau Soler i uns altres monologuistes, el pròxim diumenge, 22 de maig, a les 19:00 h a la Casa de la Cultura.

Per tal de saber un poc més dels artistes d’aquesta nit, Arnau Soler va caure de petit en una marmita plena d’ironia i se la va beure sencera. Així ho explica a les seues xarxes i així ho demostra cada vegada que s’enfila a un escenari. El còmic celebra l’humor com una mena d’interacció positiva amb el món.

És un còmic habitual del Circuit Café Teatre València. Amb una gran trajectòria realitzant espectacles per tot el territori nacional, amb dues gires de 12 ciutats el 2018 i 2019. Té monòlegs publicats a Amazon Prime Video (ES), a la prestigiosa plataforma PhiBetaLamda (el 2019) i per al programa Comediants (el 2019) d’Àpunt TV.

Es pot adquirir l’entrada per als monòlegs a l’Alqueria de la Comtessa amb un donatiu de 5 euros per als festers i festeres, els quals tenen les festes patronals prop. Aquesta setmana estaran dimarts i dimecres de 18:00 h a 20:00 h a la Casa de la Cultura perquè totes les persones interessades acudisquen per a obtindre la seua entrada. A més, el diumenge una hora abans de l’espectacle també estaran a aquest lloc per si algú més vol assistir a aquesta nit de rialles.

LA NIT DE LA COMEDIA ALQUERIA DE LA COMTESSA

“Anime a tots i totes que vinguen a passar-ho bé i a oblidar-se de tot el que tinguen fora del teatre” ha afirmat Arnau Soler.

Articles relacionats