16.3 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

L’Alqueria de la Comtessa fa costat als estudiants de Formació Professional Superior

– L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha apostat pels estudiants de formació professional  el programa L’Alqueria et Beca.

Huit joves estudiants del municipi de l’Alqueria de la Comtessa han sol·licitat formar part del programa l’Alqueria et Beca 2022, amb el que podran treballar aquest estiu en les diferents àrees o departaments municipals de l’Ajuntament.

Aquestes beques es destinen a estudiants oficials de grau o postgrau i per a cicles de formació professional superior, que treballaran al consistori segons necessitat del servei i atenent el perfil professional dels aspirants. Les estades han començat el 4 de juliol i duraran 2 mesos amb una jornada de 25 hores setmanals.

Les beques, objecte d’aquest programa, s’adjudiquen mitjançant concurrència competitiva i cadascuna d’elles està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals a abonar en períodes vençuts.

“L’objectiu d’aquestes beques és aconseguir que els estudiants obtinguen destreses i habilitats professionals prèvies a l’accés a la seua professió” ha afirmat Voro Femenía, alcalde del municipi.

Articles relacionats