20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

L’Alqueria de la Comtessa continua amb les obres d’ampliació del Centre Social

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa amplia el centre social municipal amb l’ajuda de 196.020 euros dels Plans d’Inversió de la Diputació 2020-21 municipi a municipi. Amb aquesta subvenció la localitat ha pogut realitzar una sèrie d’actuacions per a millorar infraestructures, modernitzar la localitat i millorar la seguretat.

Cada ajuntament de menys de 50.000 habitants va disposar de més recursos econòmics per millorar el seu municipi, i van ser els alcaldes i alcaldesses, juntament amb les corporacions locals, els que van decidir quines eren les necessitats dels seus pobles i, per tant, a quines obres o actuacions destinen els diners.

Actualment una de les mesures que s’està realitzant a l’Alqueria de la Comtessa és l’ampliació del centre social municipal amb la construcció de la primera planta i un ascensor amb l’empresa Construcciones Rafael Zarzoso S.L. L’import d’aquest projecte és de 183.327,10 euros.

Tal com ha comentat l’alcalde Voro Femenia “aquesta ampliació és necessària perquè les associacions de jubilats i ames de casa puguen realitzar les seues activitats, reunions i programes culturals. Abans d’aquesta ampliació els associats compartien una única planta, i per tant era necessari ampliar la capacitat d’aquest centre”.

En aquest edifici es desenvolupen i proporcionen coneixements a través de cursos, seminaris, xarrades i conferències, reunions d’associats de jubilats i pensionistes del municipi, que són els que amb col·laboració amb l’ajuntament regenten aquesta dependència municipal.

Articles relacionats