22.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

L’Alqueria de la Comtessa comptarà amb el Pla Urbà d’Actuació Municipal

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha encarregat redactar un Pla Urbà d’Actuació Municipal (PUAM) a l’empresa Portal Sis Arquitectes S.L per un import de 3.414,64 €, quantitat subvencionada per la Diputació de València amb el Pla d’Inversions 2020-2021.

El PUAM és un document de caràcter estratègic local que descriu les línies d’actuació del municipi, amb la finalitat d’incorporar els objectius establits per l’agenda 2030 i les prioritats futures respecte a obres i serveis en l’agenda urbana municipal. Tot això, servirà per a avançar en el disseny de municipis més habitables, justos, inclusius, saludables, intel·ligents i sostenibles.

Per tal de redactar aquest pla s’ha fet una anàlisi exhaustiu del municipi i s’ha tingut en compte les necessitats de la població mitjançant processos de participació ciutadana amb enquestes, formularis i recopilació d’informes, entre altres.

Aquest mateix any les ajudes de la Diputació han permés una sèrie d’actuacions al municipi dins d’aquest mateix programa del Pla d’Inversions amb el que cada ajuntament de menys de 50.000 habitants va disposar de més recursos econòmics per millorar el seu municipi, i van ser els alcaldes i alcaldesses, juntament amb les corporacions locals, els que van decidir quines eren les necessitats dels seus pobles i, per tant, a quines obres o actuacions destinen els diners.

En l’Alqueria de la Comtessa en 2022 gràcies a les subvencions del Pla d’Inversions s’ha dut a terme: el condicionament del camí Real, la dotació de fanals a l’avinguda País Valencià i la creació d’una placeta al carrer Màrtirs, entre altres.

Articles relacionats