23.1 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

L’Alqueria de la Comtessa acull una Jornada Informativa sobre ajudes a Xicotets Negocis i Emprenedors

– La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha organitzat una jornada informativa sobre ajudes a xicotets negocis i persones emprenedores.

Es tracta d’una sessió gratuïta amb l’objectiu d’informar sobre ajudes per a la digitalització dels negocis i donar a conéixer les possibilitats de suport i finançament d’aquests. També es podrà obtindre informació de les ajudes per a noves activitats, una manera de donar suport als emprenedors i intentar crear oportunitats de negoci.

Pel que fa a la digitalització, es parlarà de totes les ajudes actuals, especialment del kit digital, ja que és clau per a impulsar la digitalització dels negocis. La jornada continuarà amb informació d’ajudes específiques per a comerços i les ajudes existents per a noves activitats, dirigida especialment als emprenedors que busquen subvencions i possibilitats de finançament per a iniciar la seua activitat empresarial.

La jornada es desenvoluparà el dijous 2 de març a les 19:00 h a la Casa de la Cultura de l’Alqueria de la Comtessa i està organitzada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa.

Articles relacionats