15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

L’Alqueria crea un Punt Jove i culmina la rehabilitació de l’ermita amb ajudes de la Diputació

IMG 20170817 120928
Futur Punt Jove.

L’Alqueria de la Comtessa executa diverses obres finançades amb les ajudes econòmiques destinades a la realització d’Inversions Financerament Sostenibles (pla IFS) i el Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) de la Diputació.
Entres les obres en marxa figura la de creació d’un nou Punt Jove a l’antiga llar dels jubilats. Aquesta rehabilitació d’infraestructures municipals compta amb una dotació de 5.626 € per part del pla IFS, i compren la reforma del local i la col·locació d’elements lúdics, com un billar i un futbolí. També s’ha inclòs en la reforma la inclusió d’un espai de cine, amb l’adquisició d’un projector de cine i una pantalla.

fotos noticia sigue en marcha 014
El pal que serà eliminat al camp de futbol.

Al camp de futbol es preveu desmantellar el pal de la llum que es troba en uns dels corredors de passatge i que dificulta el pas, per a moreu’l a una nova localització. Aquesta adequació i millora d’instal·lacions esportives té una aportació per part del PPOS de 20.570 €.
La inversió més gran per part d’aquest pla és la realitzada en l’ermita dels Sants de la Pedra, amb 55.820 €. A aquest edifici se li està realitzant una reforma estructural, adequant el seu interior per a un futur ús esportiu, docent, recreatiu i cultural. Per aconseguir-ho és necessari una reforma de la instal·lació elèctrica i de la fontaneria per a la creació de nous espais, com lavabos i zones polivalents.
L’alcalde, Voro Femenia, es troba satisfet amb la velocitat amb la qual avancen les obres i espera “poder concloure-les abans d’allò que s’esperava. Obtenir resultats i finalitzar els projectes suposa que els veïns de la localitat puguen gaudir dels nous espais millorats, i per a la directiva focalitzar l’atenció en nous objectius i noves necessitats de la localitat”.

Articles relacionats