18.7 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

L’ALQUERIA ATORGA UNA AJUDA DE 21.500 EUROS A LA SOCIETAT MUSICAL

 

Aquesta aposta per la cultura, tal com es diu a l’apartat expositiu del documentsignat, “és la mostra de l’especial sensibilitat de l’ajuntament de l’Alqueria davant qualsevol tipus d’activitat cultural o educativa, especialment les adreçades als i les joves del municipi i en aquest cas les que permeten a més a més, una adequada difusió de la cultura musical entre la ciutadania”.

D’aquesta quantitat total, 9.000 € s’adreçaran al pagament de les actuacions emmarcades dins de l’apartat de serveis culturals i musicals que ha de prestar la societat al poble. Fins a 10 esdeveniments festers o religiosos s’inclouen en l’annex del conveni: Cavalcada de Reis, Sant Antoni, les dues arreplegades del patró Sant Pere, la presentació de festes, l’Encontre, la celebració del 9 d’octubre, el concert de fetes, el Corpus i el dia de Sant Pere.

La subvenció es completa amb 3.500 € més destinats exclusivament per ajudes a l’alumnat. Amb aquesta aportació, els educands veuen becades les despeses que han de suportar per tal de formar-se a l’escola de música.

Articles relacionats