13.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

L’alcalde d’Oliva responsabilitza a un funcionari de la multa que li han imposat per no remetre informes a un jutjat

El Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 4 de València ha imposat a l’alcalde d’Oliva, David González, una multa de 800 euros com a màxima autoritat, perquè l’Ajuntament no ha atés diversos requeriments del jutjat per remetre l’expedient administratiu d’un assumpte urbanístic objecte d’un recurs contenciós administratiu. La multa té caràcter personal, de manera que no podrà pagar-se a càrrec del pressupost municipal, i comporta un període d’al·legacions de 3 dies.

L’alcalde ha presentat al·legacions en les quals indica al jutge qui és el funcionari responsable d’enviar la documentació administrativa, així com les diverses comunicacions internes, per escrit i amb justificant de rebut, que el departament de Secretaria General va remetre a l’esmentat funcionari, que van des del primer fins a l’últim requeriment del jutjat.

L’Ajuntament d’Oliva assegura que mai s’ha negat a col·laborar amb l’administració de justícia. És més, en rebre l’últim dels requeriments, l’alcalde va instar personalment al funcionari responsable a enviar l’expedient al jutjat. No obstant això, per error es va enviar un expedient que corresponia a la mateixa mercantil recurrent, però d’un altre contenciós.

Per últim, l’alcalde informa al jutge que emprendrà mesures perquè esta situació no torne a donar-se, tant de reorganització interna dels departaments com disciplinàries per depurar les responsabilitats oportunes.

Articles relacionats