18 C
Gandia
Dilluns, 3 octubre, 2022

L’alcalde de Simat, Víctor Mansanet, denuncia la merma d’atenció en l’àrea administrativa del Centre de Salut

– La Conselleria de Sanitat lleva parcialment a Simat la funcionària que presta atenció als pacients del seu Centre de Salut

L’alcalde de Simat, Víctor Mansanet, denuncia la falta d’atenció als pacients en l’àrea administrativa del Centre de Salut, al ser reduït l’horari de la funcionària que presta aquest servei, la qual cosa afecta greument la qualitat d’aquest i entrebanca la normal atenció mèdica en l’esmentat centre.

L’actual administrativa destinada al Centre Auxiliar de Simat haurà de partir ara la seua jornada amb una altra localitat de la comarca de menor nombre d’habitants per poder cobrir el seu horari, la qual cosa, al parer de l’alcalde Simat, Víctor Mansanet, “provoca desorientació i desesperació entre els pacients, els quals queden durant 4 hores sense servei administratiu ni atenció telefònica o física, i crea dificultats a l’equip mèdic i infermeres que atenen diàriament en el Centre de Salut de Simat”.

Des de Sanitat s’ha suggerit a Simat que es cobrisquen les hores que falten, de manera provisional, amb alguna persona funcionària de l’Ajuntament. “Considerem que eixa no és la solució adequada perquè el consistori no té personal ni consignació, a més que la plaça en qüestió s’ha de cobrir necessàriament per personal de la Conselleria, i no per personal no qualificat d’una altra entitat”, declara Mansanet.

L’alcalde de Simat elevarà en les pròximes hores la seua queixa i protesta “per una situació anòmala que ha de resoldre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública”. A més a més, Mansanet mostra la seua indignació perquè des del departament de Salut de la zona “ni tan sols se’ns ha comunicat eixe canvi, la qual cosa entenc com una desconsideració a la corporació que presidisc i al poble de Simat”.

Articles relacionats