26.3 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

L’Alberg juvenil de Piles acull a l’equip ciclista Bathco Cycling 

 

L’equip càntabre de categoria juvenil Bathco CyclingTeam considerat un dels millors d’Espanya, realitzarà el primer “training camp” de la temporada en l’alberg juvenil de Piles, on entrenarà a la comarca de La Safor des d’aquest pròxim divendres al diumenge.

L’esquadra ha reunit a quasi 20 corredors de mitjana Espanya destacant als huit valencians que componen la plantilla. Entre els ciclistes destacats es troba Marcos Freire, fill del tres vegades campió del món, que fa al voltant d’un mes va estar de concentració amb l’UAE de Josean MatxinFreire ve apadrinat pel director general de l’esquadra àrab i el fet que el seu pare va córrer de jove en els de Besaya va ser determinant per a estar en el Bathco rebutjant altres ofertes com el MMR.

Entre els valencians destaca al velocista Sergio Serrano que recala en les files càntabres després del seu pas per l’equip d’Stefano Garzelli Team, també estarà Diego Gutiérrez, Kiko Barreres o Alberto Requena entre altres.

Durant els tres dies de concentració aniran coneixent-se els nous corredors i escoltar les xarrades que donaran els entrenadors com José Antonio Mantilla, Javier Ayuso i Rafa Gómez. Per descomptat els corredors aniran agafant la bicicleta rodant per La Safor a més d’alguna incursió per la Marina.

Aquesta serà la primera concentració de l’any però l’equip té preparada una altra per a dins de poques setmanes en *Moraira. En aquest primer toc de la temporada podria aparéixer per Piles alguna figura del ciclisme per a motivar als corredors.

Articles relacionats