17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

L’Ajuntament de Tavernes i l’associació Alanna presenten la campanya ‘Fes una ventada a les desigualtats’

– La finalitat és conscienciar a la població sobre les desigualtats que pateixen les dones en el dia a dia, combatre les violències de gènere i assessorar les dones víctimes

– La campanya comptarà amb tres punts violeta: el Festival Sete Sóis Sete Luas, la jornada ‘En veu de Dona’ i els concerts de les festes patronals

La Regidoria d’Igualtat i Dona de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i Alanna, l’associació de dones professionals contra la violència masclista, han donat a conéixer aquest matí la campanya ‘Fes una ventada a les desigualtats’, que comptarà amb diferents accions per a conscienciar a la població sobre les desigualtats que pateixen les dones en el dia a dia i seguir avançant en l’erradicació del masclisme.

La campanya, que gira al voltant de la imatge d’un ventall morat i la frase ‘Tavernes per la Igualtat’, comptarà amb tres punts violeta en diferents activitats culturals que tindran lloc al nostre municipi durant agost i setembre. El primer d’ells s’instal·larà en el Festival Sete Sóis Sete Luas que comença aquest dimarts en la platja de Tavernes, el segon en la jornada ‘En veu de Dona’ que se celebrarà el 28 d’agost en el Llac de la Goleta i, per últim, en els concerts de les festes patronals valleres.

Els punts violeta són espais de sensibilització i informació a la ciutadania, i també un punt inicial d’ajuda i assessorament a víctimes de qualsevol mena de violència masclista.

La regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, ha remarcat que “les accions de sensibilització són necessàries per a assolir una societat lliure de violències de gènere o assetjament sexual. Amb aquest propòsit impulsem aquesta campanya que compta amb l’assessorament de grans professionals i també de víctimes de violència masclista, les quals faran un treball de conscienciació a joves i a majors i d’atenció a dones que pateixen algun tipus de violència de gènere”.

Articles relacionats