12 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

L’AJUNTAMENT DE L’ALQUERIA DE LA COMTESSA ORGANITZA ACTIVITATS D’ESTIU

Des de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa s’han organitzat una sèrie d’activitats aquest estiu per tal de dinamitzar la socialització de la gent del poble.

Per al 20 de juliol tindrà lloc la cloenda del consell de xiquets i xiquetes a les 17:00h al saló de plenaris de l’Ajuntament.

Del 22 al 30 de juliol es celebrarà la setmana esportiva organitzada per la regidoria d’esports de l’Ajuntament amb la col·laboració del Club Esportiu Conde. Hi hauran tornejos per a diferents categories: ping pong, frontennis, futbol 7 i pàdel. Els interessats tenen fins el 20 de juliol per apuntar-se al poliesportiu i pagar 1,5€ en cas de ser socis o 3€ sinó ho són.

El 23 de juliol i el 19 d’agost hi haurà cinema d’estiu gratuït a la Plaça a les 22:00h. El 23 amb la pel·lícula Ainbo la guerra del Amazonas i el 19 es podrà gaudir de A todo tren destino Asturias.

Del 29 al 31 de juliol s’ha organitzat una acampada de dos dies fora de casa amb la temàtica de la pel·lícula Charlie y la fábrica de chocolate. El lloc de l’esdeveniment serà a l’ermita Sants de la Pedra. I podran anar tots els xiquets i xiquetes a partir de primer de primària per un preu de 40 euros cadascú.

El 6 d’agost es podrà passar una nit a la piscina de forma gratuïta de 21:00h a 00:30h, amb la possibilitat d’anar al bar i sopar (els interessats tenen que contactar amb el chiringuito de la piscina). A més, els menors de 12 anys han d’anar acompanyats i es podrà prendre el bany.

-El 9 d’agost, s’ha planificat una eixida a Aquopolis (Cullera). L’eixida amb autobús serà a les 10:00h des de les escoles i l’arribada a les 20:00h al mateix lloc. Els interessats podran pagar una entrada general de 20 euros o una entrada reduïda de 15 euros per als xiquets i xiquetes que mesuren menys d’1,40m i per les persones majors de 65 anys. A més, els menors de 9 anys hauran d’anar acompanyats per un adult.

-El 27 d’agost, a les 22:00h es celebra el sopar que dona fi a l’estiu a l’Ermita Sants de la Pedra. Per apuntar-se cal pagar 5€ amb el que entra entrepà i beguda. Els interessats tenen del 8 al 24 d’agost per inscriure’s.

Tant per l’acampada com per l’eixida al parc aquàtic cal fer les inscripcions i el pagament en efectiu a l’Ajuntament en horari d’atenció. En les dos activitats les places són limitades i els interessats es podran inscriure a l’acampada fins el 22 de juliol i al parc fins el 29 de juliol.

“Aquestes activitats donen vida al municipi i fan que la gent isca de casa i ho passe bé aquest estiu. A la gent li agrada fer comboi i reunir-se per passar de la millor manera aquesta calor” ha afegit la regidora de cultura.

PROGRAMACIO ACTIVITATS DESTIU

 

Articles relacionats