L’AJUNTAMENT DE GANDIA VOL PROVAR DE RECUPERAR ELS 800.000 EUROS QUE VA INGRESSAR «SOCIEDAD Y POLÍTICA»

L’empresa editora de la revista “Societdad i Política”, Altoclaro SL, ha sol·licitat l’embargament de la Tourist Info de la platja de Gandia per l’impagament d’un deute de 85.000 € més interessos. En total, el deute ascendeix a 110.400 €. Es dóna la circumstància que aquesta editora va facturar 850.000 euros a l’Ajuntament de Gandia en dos anys i mig durant el govern del PP.

Sobre aquest tema, Prieto ha recordat que el taló que reclama la mercantil, va ser signat per l’anterior alcalde, Arturo Torró, quan ja es trobava en funcions i “va aparèixer” al costat d’altres talons carregats contra els comptes de l’empresa pública IPG en el despatx municipal del Partit Popular. Va ser Lola Mocho, consellera d’IPG, la qui va presentar aquests pagarés al nou govern el muntant total del qual ascendia a 661.000 €.

El govern local ha estat tan transparent que fins i tot se n’ha encarregat de filtrar la notícia a un mitjà local abans de fer-la pública, potser amb la intenció de fer boca i per si de cas algun mitjà es distreia i no se n’asabentava de la nota oficial. D’aquesta forma, tots els mitjans de la Safor estaven alerta abans de rebre la nota oficial. 

D’altra banda, el portaveu del govern, ha realitzat una comparació sobre el que ha suposat la despesa desmesurada en aquesta publicació, ja que la quantitat abonada entre gener de 2013 i juny de 2015 equival a tots els diners que destina aquesta ciutat a rendes d’emergències per als qui pitjor ho estan passant, o un mes de la recollida de fem, «ells que tant s’omplen la boca parlant de neteja en els carrers».

Finalment, Prieto ha declarat que “esperem que l’acció de responsabilitat social contra els anteriors administradors de l’empresa pública puga retornar a la ciutadania els diners que l’empresa editora d’aquesta publicació va facturar amb l’únic fi de lloar al PP de Torró. Són prop de 800.000 € entre gener de 2013 i juny de 2015. ”.

Et Pot Interessar