L’AJUNTAMENT DE GANDIA NOMÉS POT REPOSAR EL 50% DE LES JUBILACIONS

 l’oferta d’ocupació pública del 2016 que ha aprovat el govern local, un dels documents més importants en matèria de planificació de recursos humans que incidix directament en la Policia Local, ja que aquesta oferta parla de set nous agents de la Policia Local (5 de torn lliure i dos de torn de mobilitat) a més de la promoció interna de dues oficials dins de la plantilla de la Policia Local.

A més, el regidor ha informat que, a la Mesa de Negociació sindical, el govern s’ha compromés a elaborar un Pla d’Ordenació de la plantilla municipal que es començarà a treballar i principi d’any per plasmar les previsions de jubilacions dels funcionaris de l’ajuntament i detectar les possibles faltes de recursos dels diferents departaments per calendaritzar les baixes i no es ressenten els serveis que es presten per la imposició del govern central.

Per la seua banda, la regidora de Seguretat, Àngels Pérez, ha declarat que «des del departament hem considerat que era vital cobrir aquestes places causa de l’edat mitjana dels agents que ronda els 55 anys. Una mesura necessària i important, ja que el seu treball repercutix directament en la ciutadania i la convivència. Seguirem reclamant al govern central l’augment de la plantilla perquè és una necessitat bàsica».

Et Pot Interessar