17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

L’Ajuntament de Gandia implanta proteccions per preparar la desescalada

· S’han instal·lat pantalles de protecció de metacrilat, marques a terra perquè es respecte la distància de seguretat i s’han implantat mesures higièniques

· Jose Manuel Prieto: “El nostre objectiu és anticipar-nos a les mesures de la desescalada per tindre una administració protegida que també protegisca el ciutadà”

Gandia treballa en les mesures que es prendran en quant comence el desconfinament. Una d’aquestes accions ha estat la col·locació d’elements com ara mampares de protecció com a mesura de prevenció de contagis per COVID-19.

Aquestes mesures es troben funcionant amb l’obertura Punt de Registre d’Usuari (PRU) de l’Agència de Tecnologia i Certificació de la Generalitat Valenciana destinada a l’obtenció del certificat electrònic de l’Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV).

Un certificat que es pot sol·licitar enviant un correu electrònic a l’adreça informacio@gandia.org i indicant nom i cognoms, DNI / NIE i un telèfon de contacte.

Sobre la mesura, l’edil Jose Manuel Prieto ha explicat que “el certificat s’ha convertit en una eina necessària, ja que ens permet realitzar les tramitacions electròniques amb totes les administracions” i ha destacat que “aquesta obertura ja s’ha realitzat complint amb totes les mesures de seguretat. Hem instal·lat pantalles de protecció de metacrilat, marques a terra perquè es respecte la distància de seguretat i més de mesures higièniques”.

El regidor Delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa ha afirmat que “Són mesures que han vingut per quedar-se i que més enllà de la finalització d’alarma, l’Ajuntament de Gandia continuarà amb les mesures de protecció de treballadors i ciutadans com ara la implantació de la cita prèvia, respectar les distàncies de seguretat i d’higiene” “El nostre objectiu és anticipar-nos a les mesures de la desescalada per tindre una administració protegida que també protegisca el ciutadà”.

Finalment, Prieto ha informat que hui mateix ja s’ha mantingut una reunió amb els tècnics municipals per anar dissenyant les diverses fases de la desescalada contemplant tots els seus escenaris possibles. “Hem de canviar la nostra cultura organitzativa i eliminar burocràcia per a no ser un problema en la fase de desescalada”.

Articles relacionats