18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

L’Ajuntament de Gandia es reuneix amb la Conselleria d’Habitatge per l’edifici de Benicanena

– La Conselleria d’Habitatge i l’Ajuntament de Gandia es reuneixen per a analitzar les millores de l’edifici del carrer Benicanena

– El director general d’EVha manté una trobada amb la regidora d’Habitatge

– Aquest dilluns comencen les obres de renovació de les cobertes, que duraran diverses setmanes

La Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i l’Ajuntament de Gandia s’han reunit per a analitzar les millores a realitzar en l’edifici d’habitatges protegits del carrer Benicanena 81.

El director general de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), Alberto Aznar, ha explicat a la regidora d’Habitatge, Amparo Victoria, totes les actuacions que s’estan duent a terme millorar les condicions dels veïns que resideixen en aquest edifici. L’últim temporal de pluja va aguditzar la problemàtica d’aquests habitatges.

Un dels problemes més importants eren les cobertes. Després de les inspeccions tècniques, aquest dilluns s’inicien els treballs de retirada de cobertes per a procedir a la seua reparació.

Alberto Aznar ha explicat que es tracta d’uns treballs molt laboriosos que es prolongaran diverses setmanes, per aquest motiu haja apel·lat a la comprensió dels veïns mentre duren les obres.

Les incidències als ascensors ha sigut un altre dels temes a tractar. El temporal de pluges va provocar que entrara una mica d’aigua en el fossat de l’edifici núm. 1. Es va retirar tota l’aigua i es va deixar en funcionament.

No obstant això, per a evitar la reiterada entrada de l’aigua en els fossats, s’ha contactat amb una empresa especialitzada per a realitzar un tractament impermeabilitzant interior. L’empresa està estudiant la solució més idònia per a aquests blocs.

El director general de EVha ha comentat que aquesta setmana es van revisar les instal·lacions de televisió en els habitatges i es van deixar en funcionament.

A més, també s’ha revisat l’enllumenat dels elements comuns i funcionen amb normalitat. Aquest dilluns començaran els treballs per a instal·lar detectors de llum crepuscular per a evitar les manipulacions indesitjades de la instal·lació d’enllumenat públic i se substituiran alguns punts de llum a tecnologia Led per a millorar l’eficiència i augmentar la vida útil de les lluminàries. Aquests treballs estan prevists que queden conclosos al llarg d’aquesta setmana.

Articles relacionats