22.9 C
Gandia
Dissabte, 2 juliol, 2022

L’Ajuntament de Gandia continua l’activitat normal de tramitació telemàticament

– L’Ajuntament de Gandia tramita telemàticament més de 550 peticions de tràmits i documentació durant els primers dies de la quarantena

– Totes les tramitacions es realitzen mitjançant la seu electrònica (gandia.sedeelectronica.es), telefonant al 962.959.400 o al 010, o enviant un mail a ajuntament@gandia.org.

Amb la declaració de l’estat d’alarma produïda la passada setmana, l’Ajuntament de Gandia va posar en marxa diverses mesures per continuar prestant servei a la ciutadania després de la suspensió de l’atenció presencial al públic.

Des de llavors, totes les tramitacions es realitzen mitjançant la seu electrònica (gandia.sedeelectronica.es), telefonant al 962.959.400 o al 010, o enviant un mail a ajuntament@gandia.org.

Durant aquest període, l’oficina d’informació de l’Ajuntament de Gandia ha rebut un total de 510 telefonades i més d’un centenar de correus electrònics amb diverses sol·licituds. D’aquestes telefonades, el 65% es corresponen amb consultes dirigides al departament de Serveis Socials; un 20% ho són sobre temes referits a seguretat, dubtes o suggeriments; i un 15% han estat dubtes relacionats amb Taxes, tributs i devolucions.

Per la seua banda, el telèfon habilitat pel departament de Serveis Socials (962959513), ha tramitat 150 peticions de diversa índole mentre que el departament d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives ha respost a 10 telefonades realitzades al 962.959.528.

Jose Manuel Prieto, regidor delegat de Govern Interior i Coordinació Administrativa, ha valorat aquesta primera setmana d’atenció no presencial de manera positiva.
“Els serveis de l’Ajuntament de Gandia estan bolcats en l’atenció al ciutadà des del primer minut d’aquest moment tan difícil. El fet que el ciutadà puga sentir a l’administració com una cosa propera, que la tenen a un clic o una telefonada, és molt important per a tots. No només es tracta de mantenir els serveis bàsics des del primer moment, sinó de donar resposta a les peticions de manera eficaç per resoldre tots els dubtes i suggeriments de tots els ciutadans, especialment d’aquells que es troben en una situació de dificultat” i ha avançat que durant els pròxims dies el consistori redoblarà l’esforç per prestar millor servei als ciutadans.

“L’elevat nombre de telefonades confirma dues coses. La primera és que l’Ajuntament de Gandia està optimitzant amb èxit els canals que hem habilitat i que els ciutadans han entés que l’administració telemàtica i la via telefònica, són les millors eines per resoldre els problemes de la gent en aquest moment”.

Articles relacionats