L’AJUNTAMENT DE GANDIA ACORDA AMB ELS USUARIS DELS CENTRES DE CONVIVÈNCIA LA PROGRAMACIÓ DE FEBRER

L’Ajuntament de Gandia ha programat tot un seguit de propostes per a la gent major de Gandia durant el mes de febrer. La programació específica inclou els temes que més interessen a la gent gran, i es desenvoluparà en els diferents Centres Municipals de Convivència per a Persones Majors de la ciutat de Gandia.

 

Segons la regidora de Sanitat Pública i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, es tracta “d’una programació extraordinària i complementària a la que es fa habitualment en aquests centres. Ens hem reunit amb el Consell d’Usuaris per aprovar aquesta programació. A través d’aquest Consell coneixem les necessitats que tenen els centres i els seus usuaris. Els centres de Convivència són un recurs molt valorat per totes les activitats que es fan i nosaltres anem adaptant-les segons el que els usuaris ens demanen. A pesar de la situació econòmica de la ciutat aquest govern treballa per mantindre aquests recursos que al final ens estalvien moltes visites als metges. Que la gent major estiga activa és més que important en molts aspectes.”

Els representants del Centres de Convivència han valorat la programació acordada. Des del centre de Corea, Sara Navia ha dit que “estem encantats amb les classes a tots els nivells. Tenen una gran acceptació per part de tots. Totes les propostes d’activitats que fem acaben sent un èxit”. En la mateixa línia s’ha expressat, Francisco González, del centre de Roís de Corella, “estem súper contents. Totes les activitats són meravelloses. Estem molt satisfets amb tot el que ens ofereixen aquests centres que ens mantenen actius i informats en molts aspectes que realment ens interessen”.

Aquestes activitats complementàries comencen el 5 de febrer, al Centre Municipal de Convivència de Roís de Corella, amb la inauguració de l’exposició Pintura i Socarrats.

Al Centre de Convivència de Corea, la gent major pot endinsar-se en el món de la telefonia mòbil. Una ferramenta indiscutiblement necessària per a tots però que per a la gent gran suposa un repte de comprensió i aprenentatge. Es farà un taller el 5, 12 i 19 de febrer. Amb sessions de 2 hores se’ls explicarà com fer ús de totes les possibilitats que ofereix un mòbil. Ja hi ha 72 persones apuntades i un grup de joves voluntaris són els qui imparteixen les classes.

La programació continua amb una cita amb el dia dels enamorats. Es farà sopar especial el divendres 12, al Centre de Convivència de Corea, i el dissabte 13, al de Roís de Corella. Als dos centres es calcula que hi ha un aforament de 120 persones per a cadascun. El preu del menú l’ha acordat el Consell dels Majors i és de 15 euros.

Per acabar, el dia 26, s’inaugurarà l’exposició de pintura Els pinzells de Marta, tant al centre de Corea com al de Roís de Corella, és tracta d’una mostra que és un homenatge a la dona.

Et Pot Interessar