L’AJUDA MUNICIPAL A UNA TELEVISIÓ LOCAL OBRI UN NOU FRONT JUDICIAL A TORRÓ

El Jutjat d’Instrucció nº 3 de Gandia ha citat en «qualitat d’investigat» a l’exalcalde de Gandia Arturo Torró en relació a una ajuda d’1,7 milions que va atorar a l’empresa propietària de la televisió local Tele 7, segons una resolució que s’ha conegut a última hora d’este divendres, i en la que també es cita com a testimonis a altres integrants de l’anterior govern  del PP, entre ells el diputat autonòmic Víctor Soler, o l’assessor Javier Reig.

La resolució s’ha dictat arran de a denúncia que van interposar els socialistes Vicent Mascarell i José Manuel Orengo, en considerar que l’ajuda d’1,7 milions a la televisió beneficiava a una de les empreses del propi Arturo Torró. Segons els denunciants, quan l’ajuda es va atorgar, la televisió encara estava gestionada per una empresa relacionada amb el propi Torró, i la venda a un altre grup de comunicació de Gandia es va efectuar amb posterioritat. 

Arturo Torró ha llevat ferro a esta resolució, que diu desconèixer, i assegura que la denúncia dels socialistes no té recorregut. 

 

 

Et Pot Interessar