13 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

L’Agència Valenciana de Seguretat condecora a 44 policies locals de Gandia

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora de Seguretat, Àngels Pérez, han acudit aquest divendres a l’acte de lliurament de distincions i condecoracions a persones dels cossos de Policia Local organitzat per l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ( AVSRE) i que ha tingut lloc al Reial Monestir de Santa Maria del Puig. Gandia ha destacat per ser una de les ciutats amb més condecoracions als seus efectius.
Durant l’esdeveniment, al qual han assistit la consellera de Justícia, Gabriela Bravo; el delegat del Govern, Joan Carles Fulgencio; el director de l’Agència AVSRE, José María Ángel; autoritats i representants de Forces i Cossos de Seguretat, s’han lliurat 44 condecoracions a agents de la Policia Local de Gandia en reconeixement del seu treball.
D’elles, 22 han estat per dur a terme actuacions que van més enllà de les seves competències, com reanimacions cardiopulmonars, persecucions o incendis. També s’han lliurat 20 medalles al mèrit policial amb distintiu blanc a agents de la policia local de Gandia amb més de 25 anys de servei i 2 medalles amb distintiu blau per actuacions on els agents van posar en risc les seves vides. Aquestes actuacions ja van ser reconegudes per part del consistori l’any passat durant l’acte de celebració del Dia de la Policia Local.
Després de finalitzar l’acte, Diana Morant i Àngels Pérez han felicitat els agents per aquests reconeixements. L’alcaldessa ha declarat: “A Gandia podem estar orgullosos i orgulloses de tenir la millor Policia Local, una Policia Local humana, amb valors, propera i lliurada a la ciutadania. Una vegada més, es reconeix el treball exemplar que realitzen i que permet que Gandia siga la ciutat que és avui: respectuosa, acollidora, còmoda, hospitalària, amable i segura“.

Articles relacionats