22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

L’actuació conjunta de la Policia local i Nacional evitant que una dona es tire des del balcó del seu pis a Gandia

– Els agents de la Policia Nacional, amb previsió, havien col·locat matalassos en el sòl

El bon fer dels agents de la Policia Local i Nacional de Gandia van evitar en la nit d’ahir que una dona complira el seu propòsit de llançar-se al buit des del balcó de la seua casa.

El fet va ocórrer cap a la 8 de la vesprada, quan la dona es va situar al balcó d’un cinqué pis del carrer Pintor Josep Ribera, en la zona coneguda com dels Cinc-cents Habitatges.

Els veïns van donar la veu d’alarma, i immediatament es va personar una patrulla de la Policia Local de Gandia que va obrir una conversa amb aquesta dona.

Al mateix temps, i per a evitar danys majors en el cas que complira amb el seu propòsit, els agents van buscar matalassos i altres objectes per a esmorteir el colp i lesions greus si finalment ocorria el pitjor.

Poc després efectius de la Policia Nacional també es van presentar i van sumar la seua experiència per a convéncer-la que no es llançara al buit. La conversa, que va incloure gestos de generositat per totes dues parts, l’oferiment d’un cigarret i les bones paraules, va aconseguir l’objectiu i en mitja hora la dona va entrar a casa i va ser atesa pels policies i personal sanitari.

Nombrosos veïns expectants del que ocorria es van felicitar per aquest final feliç.

Articles relacionats