21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

L’AC Gandia viatja a Ourense amb el somni de revalidar la Copa del Rei del 92

Amb el somni de tornar a alçar la Copa del Rei, tal com va ocórrer en 1992, va partir ahir cap a Orense l’expedició de l’Atlètic Club Gandia d’Halterofília, formada per dos equips, masculí i femení, que se situen ja d’entrada en l’elit nacional de l’esport de les barres i els discos.

Fa 30 anys d’aquella gran gesta irrepetible fins hui com ho va ser l’elenc de campions amb els quals el club gandià va consumar la gesta: José Andrés Ibáñez en la seua plenitud olímpica, Borja Climent, Ramón Signes, Antonio EscriváLuis Garrido, José Hidalgo i José Polvoreda, formaven aquella armada inoblidable.

Ara, el mateix Ibáñez s’ha obstinat que el seu club repetisca un èxit similar i ha contagiat a un equip de campanetes reunit a aquest efecte: Carlos Pellicer, Yohnny BouletTomás Sanchis, Joao Pedro Melo, Enrique Sánchez, Michael Otero i Sergio Criado.

En xiques, l’objectiu també és estar entre les millors, encara que la classificació ja es considera un èxit. María Mahíques, Martina Gramajo, Cristina Martínez, Eva PernadasYerena Emmalle i Camila Trujillo són les triades.

Completen el cos tècnic Yolanda Aparici, Raquel Marcos i Lola Martínez.

Articles relacionats