18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

L’AC Gandia consolida el Gran Premi Internacional com a referent de l’halterofília femenina

Gandia pot presumir d’acollir un esdeveniment internacional d’esport femení de gran nivell gràcies al seu club d’halterofília. El Gran Prix Femení és ja un referent tal com ha quedat demostrat en l’última edició que ha reunit un centenar d’atletes procedents de Portugal, França, Grècia i tota la geografia espanyola.

La prova va tindre en la francesa Laurene Fauvel (Neuilly) a la vencedora en la categoria absoluta seguida de Laura Cháfer (Anaitasuna) i Alba Sánchez (Alzira).

Les millors en categoria màster van ser Maud Chiaulon (Neuilly), Jennifer Carolina (Gandia) i Laetitia Grzesiak (Neuilly).

En categoria sub15 les tres primeres classificades van ser Erika Herrera (Mallorca), Gisela Ruano (Tavernes) i Alícia Munuera (València).

En la sub17 es va imposar Maider Landa (Anaitasuna) per davant de la portuguesa Rita Ferreira (Coïmbra) i Aroa García (Anaitasuna).

En la prova júnior les millors van resultar ser la grega Katerina Gialamaraki (Creta), Saray Lozano (Cabanyal) i Andrea Castellano (Halterejido).

Per equips es van imposar les franceses del Neuilly, seguides d’Alzira i Gandia.

L’equip gandià que es va presentar a aquesta cita va estar format per Carmen Gallardo, Oranza Carrillo, Martina Gramajo i Yennifer Valor.

Ara el club se centra en el Campionat d’Espanya júnior que es disputarà a Múrcia aquest pròxim cap de setmana i al qual acudiran Aleina López, Carlos Pellicer, Sandra Muñoz i Aaron Vallejo.

Articles relacionats