18.5 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

L’AC Gandia arrasa en l’Autonòmic

L’AC Gandia sembla disposat a fer història aquesta temporada i així ho va demostrar en el Campionat Autonòmic Trofeu Antonio Climent disputat el dissabte en el pavelló d’halterofília de Gandia. El club morat va aconseguir 13 medalles, 6 campions autonòmics, 10 mínimes per al Campionat d’Espanya i a més, tres dels seus halteres van copar la classificació de millors marques del trofeu. 

Carmen Gallardo en 49 quilos, Cristina Garcia (55) i Camila Trujillo (64) van ser medalla d’or, Yerena Emmalle (55), Eva Cernadas (64) i Romina Escrivá (71) subcampiones i Martina Gramajo va ser bronze (59).

En xics el Gandia va reunir tres campions, Michael Otero (61), Tomás Sanchis (81) i Johnny Boulet (89) i dos bronzes per a Arnau Sanfelix (73) i Enrique Sánchez (81). A més Carlos Pellicer va ser quart i Juan Carlos ArreagaSergio Criado i Jesús Primo, cinquens.

El club té ja confirmades 10 mínimes per als Campionats d’Espanya i a més va copar les tres millors marques masculines del Trofeu Antonio Climent amb Boulet, Sanchis i Otero, alguna cosa que ocorre per primera vegada en aquesta prova. Cristina Flor del València va ser la millor marca femenina seguida d’Elena Robles, de Club Tità d’Alacant i Martina Gramajo de l’AC Gandia.

Articles relacionats