La X Fira d’Abril de Gandia tanca amb èxit de públic

 

La Casa de la Marquesa ha acollit del 27 al 29 d’abril la desena edició de la Fira d’Abril, un certamen que, per tercer any consecutiu, s’ha desenvolupat en el centre de la ciutat.

Després de l’èxit d’afluència de públic de les passades edicions i la valoració més que positiva realitzada pels organitzadors, es va decidir repetir amb l’emplaçament que tan bé va ser ben acollit pels negocis del Centre Històric i Raval, amb un augment significatiu de les seues xifres d’afluència i consum.

Segons Gil, “aquesta fira es consolida com un dels esdeveniments que generen un dinamisme i una animació extra al casc històric de la ciutat”. També ha volgut agrair a la família Villarejo “per la seua implicació i esforç perquè aquesta Fira d’Abril siga tot un èxit”.

Per la seua banda Juan Villarejo, delegat de festes de la Casa d’Andalusia de Gandia, ha destacat “la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, així com al departament de Turisme, que fan possible que aquesta festa es repetisca any rere any”.

“Aquest cap de setmana és especialment important per al sector turístic, perquè no només el dia 1 de maig és festa, sinó que també el dia 2 a Madrid, amb la qual cosa s’espera una bona afluència de turistes que podran aprofitar, a més de gaudir de la platja, per a acostar-se al casc antic i gaudir de la Fira d’Abril de Gandia. Per a açò s’ha proveït de material informatiu als hotels de la platja, amb l’objectiu que puguem sumar oferta turística complementària”, ha conclòs Megía.

Et Pot Interessar