21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

La Volta a Espanya arribarà a Oliva com a final d’etapa

La ciutat d’Oliva albergarà l’arribada de la Volta Ciclista a Espanya el pròxim 1 de setembre després de l’acord arribat pel president de la Diputació de València, Toni Gaspar i Javier Guillen màxim responsable de la ronda espanyola.

Una magnífica notícia per a tots els aficionats al ciclisme de La Safor que des del 2021, quan la ronda va eixir de Gandia, no havia albergat cap altre acte amb ciclistes de tan alt calibre.

Aquesta etapa que arribara amb quasi seguretat a l’esprint a Oliva eixirà des d’Utiel i recorrerà tots els paratges muntanyencs del Xúquer on possiblement es produeix alguna escaramussa.

Aquesta etapa estarà sufragada al cent per cent per la diputació de València i per aquest motiu a la població d’Oliva no li costarà cap euro, però sí que tindrà un fort impacte econòmic.

Precisament les grans figures de l’escamot internacional es troben durant aquestes setmanes per aquesta zona i l’equip Jumbo-Visma que es troba a Dénia amb Wout Van AertPrimoz Roglic i Jonás Vingegard ja estan inspeccionant la zona. I seguríssim que dels 15 equips world tour que es troben a La Safor i La Marina en aquests moments aniran a veure la meta.

Articles relacionats