18 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

La visita de Bonig a Gandia provoca un creuament de retrets entre PSPV i PP per corrupció

La visita a Gandia este dimarts de la presidenta del Partit Popular Valencià, Isabel Bonig, ha tret de polleguera al PSPV local, que en una nota ha dedicat a Bonig tot un seguit de retrets. La dirigent popular tenia ganes de demanar explicacions als seus contrincants per suposats episodis de finançament il·legal després d’anys d’escoltar exigències de responsalitat per tots els assumptes que esguiten els popular, i així ho va fer, i va triar la ciutat on el presumpte finançament il·legal del PSPV semble tindre el seu epicentre. 

Bonig ha visitat el Centre d’Atenció Integral de Caitas Gandia s’ha reunit amb diversos empresaris. Li ha contestat en nom del PSPV local José Manuel Prieto, qui ha recordat que els empresaris van patir impagaments i una “nefasta” gestió econòmica de l’anterior executiu local “i, especialment, del regidor dels tres pressupostos il·legals, Guillermo Barber”. 
Prieto ha demanat al PP, aprofitant la presència de Bonig, explicacions sobre les “contractacions a dit que” es van produir mitjançant l’empresa pública IPG amb algunes de les empreses investigades en aquest moment o les seues filials, i que afirma ascendeix a més de 2 milions d’euros, “per la qual cosa mentre no aclarisquen tot açò, el PP no pot donar cap lliçó ni als socialistes ni a l’actual govern”.
Finalment, els socialistes insten al PP local i a Bonig al fet que, d’una vegada per sempre, “aclarisquen què feia la Guàrdia Civil en el despatx d’Alcaldia dies abans de la investidura del nou govern”. El PSPV, després de veure a Bonig reunida amb Arturo Torró (exalcalde) i Victor Soler, portaveu del PP, espera “unes explicacions convincents de la seua relació amb l’Operació Púnica, en la qual Torró va assenyalar a Victor Soler com el presumpte capitost de la trama corrupta, amb la qual presumptament pagaven deutes del PP mitjançant empreses que treballaven per a l’Ajuntament de Gandia.

Articles relacionats