14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

La VIII Volta a Peu a Ador va comptar en prop de 700 participans

El divendres 12 de Juliol és celebra la VIII edició de la Volta a Peu a Ador, va escomençar a les 20.30 hores, sobre una distància de 8.170 metres, arrancava la prova absoluta en la qual prop de 700 participants van prendre l’eixida. En una tard-nit estiuenca, en la qual el vam tindre un clima calorós amb una humitat alta.

Els dos primers quilòmetres van transcórrer per dins del nucli urbà d’Ador, en constants desnivells de pujades i baixades, que la van fer una cursa exigent. Fins al quilòmetre 5 a on els participants sofriren de valent a la pujada el “Collao“, una pujada molt exigent d’aproximadament un quilòmetre de distància, es finalitzava la carrera amb una baixada agraïda.

Ador volta a Peu 1La carrera va estar dominada per Jesús Gomar (27:32) del club C.A. Safor Delikia Sport que no té rival a la comarca i tota carrera que disputa es compte com a victòria, en segona posició arribava Joaquim Badenes García del C.E. La Vespa de Novetlè i en tercera posició l’atleta simater Carlos Ferrando del C.A. Safor Delikia Sport.

En la categoria femenina la vencedora va ser la Cristina Rosellò Prats (33:49) del C.A. Publidom, després d’ella Deseta Abril Sancho del KM3 Xativa, en tercera posició finalitzava Carolina Frasquet Gisbert del C.A. Camallaes.

La pròxima prova del Circuit serà la XXVII Volta a Peu a Simat, la cursa més longeva d’aquest circuit, que tindrà lloc el dijous 25 de juliol sobre una distància de 7.200 metres totalment plans i amb un recorregut molt bonic transcorrent per un dels punts més emblemàtics d’aquesta població com és el Monestir de Santa María de la Valldigna. Les inscripcions tant per al circuit com per a la prova de Simat estan obertes en la web http://www.crono4sports.es

Articles relacionats